Prizren: “Maske” iz Uroševca kažnjene sa 14 godina zatvora


Četvrtak, 12 Juna 2014

maska-hajni

Tri osobe osumnjičene za pljačku i ilegalno posjedovanje oružja su osuđene na 14 godina zatvora od strane Osnovnog suda u Prizrenu, piše portal “Prizren press”.

Nijazi Spahiu,Vlora Ibishi i Feti Cahani iz Uroševca, osuđeni su, nakon što su proglašeni krivim da su u januaru 2012. godine sa maskama na glavama ušle i ukrali 3,941.05 eura na benzinskoj pumpi “Kosova Petrol”.

“Dana 21.01.2012. godine oko 02:00 časova na benzijskoj pumpi “Kosova Petrol” koja se nalazi u ulici “De Rada” u Prizrenu, u cilju nezakonitog sticanja pokretne imovine u saradnji i prema instrukcijama datim od strane optužene Vlore Ibishi, maskirani crnim maskama i naoružani vatrenim oružjem, koristeći silu polomili staklo ulaznih vrata, ušli u objekat u kojem su se nalazili radnici u toj smeni Xh. Z. i Sh. K., i uz prijetnju oružjem tražili od njih ključeve od kase iz koje su uzeli 3,941.05 eura”, saopštila je glasnogovornica Osnovnog suda u Prizrenu, Afërdita Kicaj.

“Od oštećenih su oduzeli mobilni telefon marke ‘Nokia’ i iznos od 130 eura”. Prema njenim riječima, Njazi Spahiu je kažnjen sa 6 godina zatvora, Feti Cahani sa 6 godina i šest mjeseci i Vlora Ibishi sa dvije godine zatvora. Osuđenima će biti računato i vrijeme provedeno u pritvoru./info-ks/

Etiketa: