Kuriozitete « Prizren Post

2019-02-18 Kuriozitete
2019-01-30 Kuriozitete
2017-10-11 Aktuale Ballkan Kombëtare Kuriozitete Lajme
2017-03-18 Kuriozitete
2016-05-19 Kuriozitete
2016-01-17 Kuriozitete
Na ndiqni:
Get it on Google Play
Prizren Post është ofrues i madh rajonal i lajmeve në Ballkan që arrin tek më shumë se një qind mijë njerëz çdo ditë. Prizren Post informon publikun për ngjarjet dhe të rejat e fundit në fushat e kulturës, financave, lajmeve kombëtare dhe ndërkombëtare përmes platformës multigjuhësore elektronike. Mësoni më shumë rreth produkteve të Prizren Post: