Maj « 2016 « Prizren Post

2016-05-27 Kombëtare
2016-05-26 Kuzhina
2016-05-24 Arivisti
2016-05-21 Europë
2016-05-20 Kombëtare
2016-05-19 Kuriozitete
2016-05-17 Kombëtare
Na ndiqni:
Get it on Google Play
Prizren Post është ofrues i madh rajonal i lajmeve në Ballkan që arrin tek më shumë se një qind mijë njerëz çdo ditë. Prizren Post informon publikun për ngjarjet dhe të rejat e fundit në fushat e kulturës, financave, lajmeve kombëtare dhe ndërkombëtare përmes platformës multigjuhësore elektronike. Mësoni më shumë rreth produkteve të Prizren Post: