Personi i Vitit « Prizren Post

2016-12-25 Personi i Vitit 2016
2016-01-31 Kombëtare Personi i vitit 2015
2015-12-23 Kombëtare Personi i vitit 2015
2013-12-16 Personi i vitit 2013
Na ndiqni:
Get it on Google Play
Prizren Post është ofrues i madh rajonal i lajmeve në Ballkan që arrin tek më shumë se një qind mijë njerëz çdo ditë. Prizren Post informon publikun për ngjarjet dhe të rejat e fundit në fushat e kulturës, financave, lajmeve kombëtare dhe ndërkombëtare përmes platformës multigjuhësore elektronike. Mësoni më shumë rreth produkteve të Prizren Post: